Personalet

Fysioterapi i dag kræver special viden inden for behandling og genoptræning. Derfor har vi hver vores spidskompetencer. Vi har alle uddannelse indenfor Mc Kenzie koncept og manuelle fysioterapeutiske teknikker med gode resultater i behandling af ryg-og nakkesmerter. Frederik tager sig især af idrætsskader og genoptræning af knæ. Susanne tager sig af genoptræning efter rygoperation, samt gigt hold. Sofie og Mathilde tager sig af træning af parkinson patienter på balance, motorik og boksehold. Sanna har flere hold med genoptræning af neurologiske patienter, samt et gigt hold.

Læs mere om FysioDanmark Asnæs her.

Henrik Nielsen,
fysioterapeut

Susanne Grundtmann,
fysioterapeut

Frederik Thor,
fysioterapeut

Sanna Kilting,
fysioterapeut

Sofie Thor,
fysioterapeut

Mathilde Langkjær Eriksen,
fysioterapeut

Helle Viekær Rand,
sekretær

Annette Gottschalck Jørgensen,
sekretær

Bente Petersen,
rengøring

Om FysioDanmark Asnæs

FysioDanmark Asnæs beskæftiger i dag 6 fysioterapeuter, 2 kliniksekretærer og 1 rengøringsassistent.

Vores rengøringsassistent Bente sørger for, at der er rent og pænt og derfor rart at være. Hvis du motionstræner tidligt om morgenen er det Bente, der har åbnet døren for dig.

Vores sekretærer Helle og Annette tager imod tidsbestillinger pr telefon og ved fremmøde. De har mange opringninger: til patienter, hospitaler og læger for at rekvirere henvisninger og undersøgelsessvar samt samarbejdspartnere indenfor forsikringsselskaberne og kommuner.