Personalet

Fysioterapi i dag kræver special viden inden for behandling og genoptræning. Derfor har vi hver vores spidskompetencer.  Vi har alle uddannelse indenfor Mc Kenzie koncept og manuelle fysioterapeutiske teknikker med gode resultater i behandling af ryg-og nakkesmerter. Frederik tager sig især af idrætsskader og genoptræning af knæ. Susanne tager sig af genoptræning efter rygoperation, samt gigt hold. Mads tager sig af træning af parkinson patienter på balance, motorik og boksehold. Sanna har flere hold med genoptræning af neurologiske patienter, samt et gigt hold.

Læs mere om Asnæs fysioterapi her.

Henrik Nielsen,
fysioterapeut

Susanne Grundtmann,
fysioterapeut

Frederik Thor,
fysioterapeut

Sanna Kilting,
fysioterapeut

Mads Bennett Gyldenkærne,
fysioterapeut

Sofie Thor,
Fysiurgisk massør

Helle Viekær Petersen,
sekretær

Annette Gottschalck Jørgensen,
sekretær

Mette Larsen, sekretær
sekretær

Bente Petersen,
rengøring

Om Asnæs fysioterapi

Asnæs fysioterapi blev etableret 1. april 1993. Klinikken var placeret på adressen Storegade 1 .

Klinikken startede op med de 2 ejere af klinikken. Ret hurtig blev der brug for flere fysioterapeuter og i 1998 blev vi 4 fysioterapeuter i alt.

Der var en god udvikling i klinikken. Derfor søgte ejerne efter større lokaler. I august 2005 flyttede klinikken til sin nuværende adresse på Vestervangen 52, hvor der er lukkede konsultationslokaler og gode træningsfaciliteter. Klinikken er yderst handicapvenlig med niveaufri adgang overalt, og blev som en af de første klinikker i Danmark tilknyttet mærkeordningen ”God adgang”.

Asnæs Fysioterapi beskæftiger i dag 5 fysioterapeuter, 3 kliniksekretærer og 1 rengøringsassistent.

Vores rengøringsassistent Bente sørger for, at der er rent og pænt og derfor rart at være. Hvis du motionstræner tidligt om morgenen er det Bente, der har åbnet døren for dig.

Vores sekretærer Helle og Mette tager imod tidsbestillinger pr telefon og ved fremmøde. De har mange opringninger: til patienter, hospitaler og læger for at rekvirere henvisninger og undersøgelsessvar samt samarbejdspartnere indenfor forsikringsselskaberne og kommuner.